FILOSOFIA

cometes esquerra GENERAR PROSPERITAT en un món que té recursos finits. Aquest és l’objectiu essencial de totes les persones que formem el Grup Agrienergia, com en bona mesura va ser-ho pels seus fundadors l’any 1897. Un objectiu que aconseguirem posant en pràctica els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i, com no, apostant per moviments com els de l’Economia Circular i amb grans quantitats de pensament divergent. Es tracte de reduir, reutilitzar, reciclar… en definitiva, modificar substancialment la nostra manera de fer quotidiana. No es tracte de posar límits al creixement sinó de tornar-nos a connectar i equilibrar amb la natura per fer-ho possible. cometes esquerra
1. FI DE LA POBRESA
La manera de trencar la pobresa és mitjançant l’acció activa. Des de la Fundació Lluís Coromina ajudem a entitats del tercer sector.

2. SALUT I BENESTAR
Donem suport en recerca mèdica, per superar reptes en benefici de la societat.

3. EDUCACIÓ DE QUALITAT
Impulsem l’educació promovent una educació inclusiva i aportem eines disruptives a través del sector de les arts. A través del PuntalLab i coworking.

4. INDÚSTRIA, INNOVACIÓ I INFRAESTRUCTURA
Entenem la cultura com a valor de la innovació per aplicar a la realitat de l’empresa.

5. REDUCCIÓ DE LES DESIGUALTATS
Lluitem contra la desigualtat social canalitzant una part de les accions a través de la nostra fundació i treballant conjuntament amb l’àrea de RSC de les nostres empreses.

6. ACCIÓ PEL CLIMA
Promovem les energies netes per a frenar l’emergència climàtica. Mostrem mitjançant exposicions i conferències la importància del canvi climàtic i la mobilitat del futur.

7. VIDA D’ECOSISTEMES TERRESTRES
Treballem amb agricultors de proximitat i ajudem a consolidar els estàndars ecològics.

8. ALIANCES PER ASSOLIR ELS OBJECTIUS
Establim relacions operatives de coworking amb entitats alineades als principis dels Objectius de Desenvolupament sostenible vinculades des de l’àmbit social, cultural i empresarial.